Dagspolitik.se Varje dag

Hyra festlokal i Stockholm

Ta hjälp av Birka Event när du vill ha en fest eller företagsevent i Stockholm! Vi kan hjälpa dig att ordna festlokaler för det mesta, vår egen festvåning i Stockholm ligger i Birkastan, och kan hyras som endast lokal eller med mat, DJ och aktiviteter. Till vintern så arrangerar vi givetvis julfester med julbord, och på sommaren har vi våra populära båtturer med skärgårdsbåtar och tillhörande event. Så vill du hyra festvåning, ha ett kul event med aktiviteter som sumobrottning eller känguruboxning eller arrangera en spännande möhippa/svensexa, så kontakta oss!

Fotbollsresor - Eurotravel Sports

Eurotravel Sports säljer fotbollsresor till hela Europa. I Sverige är uppmärksamheten för engelsk fotboll väldigt stor och vid varje match finns ett stort antal svenskar på arenan. Gång på gång anlitas vi av trogna kunder som litar på vår service och priser. Väljer du fotbollsresan till Manchester och Liverpool ingår flyg, tre nätter på hotell samt matchbiljett! Passa på och ha extra kul utöver den underbara fotbollen!

Fotbollsresor LaTravel

LA Travel Sportresor erbjuder sport- och evenemangsresor till hela världen. Vi erbjuder prisvärda fotbollsresor och biljetter till evenemang för privatpersoner, företag och föreningar. Vi skräddarsyr resan efter just era behov oavsett om ni reser på egen hand eller i grupp.