Dagspolitik.se Varje dag

Kvalificerad yrkesutbildning

Jensen Educations utbildningar ger de studerande viktiga kunskaper samtidigt som de bidrar till deras personliga utveckling, oavsett om de har valt en kvalificerad yrkesutbildning eller en kvällskurs. Vi är övertygade om att det är att just denna kombination som krävs för att förbereda för verkligheten efter utbildningen.

Liftutbildning, utbildning i skylift och saxlift

Prova vår saxlift utbildning! Kursens innehåll är att utbilda användare av lift / mobila arbetsplattformar till säkra och ekonomiska förare. Efter avslutad utbildning med godkända resultat utfärdas kursintyg. Vi på Truckutbildarna är certifierade och utfärdar förarbevis på mobila arbetsplattformar, s k skylift och saxplattform enligt SS-ISO 18878:2004 .
truckutbildning

IT Utbildning

Addskills har ett brett utbud av kurser för både systemutvecklare, IT-tekniker och datoranvändare. I vårt kursutbud finns nära 250 olika kurser. Addskills har funnits i branschen sedan 1990, så vi har själva hunnit lära oss ett och annat. Framförallt har vi stärkts i vår övertygelse om att det inte finns några genvägar till kunskap och att varje detalj är viktig för helheten. Därför är vi idag det utbildningsföretag som har det mest genomtänkta konceptet för att maximera resultatet av den tid och de pengar du lägger på din vidareutbildning.

Datautbildningar

På Lexicon Ab kan du gå kurser i word, excel, vista, flash, powerpoint och många många fler datakurser. Vi kan erbjuda dig datautbildningar och affärsutbildningar både som privatperson och som anställd. Välkommen till oss på Lexicon för att gå din kurs i word.

Föreläsning inom allt

SverigesTalare.se förmedlar föreläsare och artister helt utan mellanhänder. Det kostar därmed inget extra att boka en föreläsning genom vår site. Förfrågningarna som ni skickar från vår site går även direkt till föreläsaren eller artisten som du vill boka till ditt evenemang.

Språkundervisning

Sedan 2005 har vi på My Academy hjälpt människor med hemundervisning och agerat studiecoach. Hos oss hittar du språkundervisning och språkkurs bland annat. Vi hjälper också till med: hemundervisning, konversationsengelska, läxhjälp i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har även privatlärare i matematik och annan privatundervisning. Kontakta oss för studiecoaching och/eller studiehjälp! Välkommen!

Projektledning, Strategikonsult

Canea erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom bland annat projektledning. Vi tar även fram bra system inom projektverktyg och ärendehanteringssystem. Med vår arbetsmiljö utbildning kan du få bättre kontroll på miljön på arbetsplatsen och du kan bli certifierad. Vi erbjuder bra projektledare eller strategikonsult som hjälper att effektivisera ditt företag. Med vårt avvikelsehanteringssystem och system för reklamationshantering får du kontroll på fel och brister i dina system.