Dagspolitik.se Varje dag

Kosttillskott, vitaminer, antioxidanter

Vitalas, före detta naturpost, har ett av Sveriges bästa sortiment av kosttillskott med vitaminer, mineraler och andra vitala näringsämnen som kan vara svårt att få i sig. Vi har även lite mer ovanliga kosttillskott som vår "solbrun", ett kosttillskott som fungerar som brun utan sol i tablettform, och andra kosttillskott som fungerar som hudvård. Antioxidanter, Q10, rosenrot och kosttillskott för viktminskning och viktkontroll är några andra av våra stora produkter.

Ont i ryggen? Nackspärr? Hjälp finns!

Solna Kiropraktorklinik förenar traditionell kiropraktik med vetenskap och beprövad erfarenhet. Behandlingen individanpassas och utgår från funktionella tester för att uppnå direkta och effektiva behandlingsresultat. Några av de åkommor vi behandlar innefattar migrän och tinnitus, musarm, fibromyalgi, whiplash, nackspärr och ont i nacken, diskbråck. Vi arbetar även en hel del med idrottsskador hopparknä, löparknä och kramp. Vid samtliga akuta besvär gör kiropraktorn först en bedömning om kiropraktorbehandling är lämpligt. Om kiropraktorbehandling inte är lämplig hänvisar kiropraktorn till rätt vårdinstans. Vid akut rygg- eller nackont syftar behandlingen till att lindra smärtan så att man kan fortsätta att hålla sig aktiv. Det är viktigt att man kan återfå sin rörlighet så fort som möjligt. Välkommen till oss!

Äldreomsorg - Hemtjänst & Äldreboende - Aleris

Aleris Äldreomsorg erbjuder tjänster i form av äldreboenden, dagverksamhet, hemtjänst och hemsjukvård med hjärta för de äldre. Vår syn på äldreomsorg är enkel - vi ger våra kunder samma trygghet, respekt och omtankte som vi själva vill ha när vi blir gamla. Aleris Äldreomsorg driver både egna äldreboenden likväl som på uppdrag av kommuner och stadsdelar. Vi vårdar även allergi, lungsjukdomar, erbjuder gynekologi med mera.

Tandskydd och MMA kläder från Tapout

Jabb är en av Sveriges ledande leverantörer av kampsportsutrustning och numera även kosttillskott. Vi erbjuder ett brett utbud av MMA kläder och kampsportsutrustning från kända MMa-märken som Tapout, Venum, UFC, Affliction och Sprawl. I vårt utbud finns olika sorters boxningshandskar, mma handskar, tandskydd och rashguards.
Proteintillskott för träning, boxningshandskar, tandskydd, MMA handskar, rashguard, MMA kläder

Allt inom sexleksaker dildos & kondomer finner du hos Intima.se

Intima tillhandahåller sexleksaker över hela Sverige via Homeparty, butik i Norrköping och nätbutik. Intimas leveranser kommer i diskreta paket. I vårt stora sortiment hittar ni sexleksaker från kända märken som Fun Factory, Belladot och Fleshlight, sexiga underkläder och mycket mer. I vårt utbud finns dildos, vibratorer, kondomer, knipkulor, massagestavar och mycket mer Vi anordnar populära Homeparty med vuxenleksaker och intimleksaker. Bjud hem dina vänner till en kväll fylld med många skratt, skojiga sexleksaker och sanslös stämning. Ett erotikparty är inte som något annat homeparty, det kan vi lova! Inte på något annat party är stämningen så bra, förväntningarna så höga och gästerna så intresserade. Homeparty värdinnor är verksamma med homeparty i området runt Norrköping och i stora delar av södra Sverige.

Bra löpband hos Trimdax

Trimdax erbjuder riktigt bra löpband till både hemmet och gymmet. Vi har mängder av bra löpband på lager. Ett löpband är den perfekta träningsredskapet för både uppvärmning som fettförbränning. Vi på Trimdax hjälper dig att hitta rätt löpband som passar dina behov. Ta kontakt med oss via telefon eller webbsida så ger vi dig råd i köpet av nytt löpband.