Dagspolitik.se Varje dag

Fukt i krypgrund

Svenska Fukt är specialister på dränering och fuktskydd. Vi kan hjälpa dig att åtgärda fuktskador i din krypgrund, men även åtgärda andra problem med fukt i källare och liknande. Vi använder isodrän för bättre fuktskydd. Kontakta Svenska Fukt när du har problem med fukt och vattenskador. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och i Mälardalen.

Fönster, badrum och ventilation m.m.

På Beijer Byggmaterial AB finner du alltifrån kakel, mosaik, betong och marksten till golvvärme, ventilation och braskaminer. Vi har även dörrar och fönster, vitvaror m.m. Gör det själv. Bygg, fixa och renovera med hjälp av oss! Hos oss finner du även bland annat vitvaror, produkter inom ventilation och VVS och allt annat du behöver när du skall bygga om eller bygga nytt, eller bara behöver ny inredning. Beijer är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor, spridd på ett 70-tal platser i landet från Boden i norr till Malmö i söder.

Renovera med fönster & dörrar från Dörrtjänst

Dörrtjänst är ett litet företag som genom åren blivit en repekterad leverantör av dörrar och fönster till privatpersoner i storstockholm med omnejd. Vi säljer och monterar exklusiva fönster och dörrar, alla typer av garageportar samt säkerhetsdörrar. - Våra ytterdörrar och säkerhetsdörrar tillverkas av LeksandsDörren och BorDörren. Dessa dörrtillverkare har hela sin produktion i Sverige och deras anses produkter anses ligga "top of the line". - Våra innerdörrar tillverkas i gedigen furu av GK Door, i hörnet av Norrbotten, Vänsterbotten och Lappland. Furan som dörrarna tillverkas av hämtas i samma område. Detta försäkrar om en fura som växer långsamt och därmed ger en tålig och stark innerdörr. Behöver du hjälp med renovering? - Vi hjälper er med stora såväl som små renoveringsprojekt till bra priser!

Sandå - Lite bättre hantverk

Sandå, hantverkskedjan som ger dig lite bättre hantverk, beståer främst av målare och golvläggare men även andra typer av hantverkare. Bland våra kunder märks bostadsrättsföreningar, kommunala byggnader, industrilokaler och även privata bostadsägare. I huvudsak utför vi målning av olika slag och vi kan anlitas för exempelvis målning av plåttak och träfasader, trapphusmålning, industrimålning, rostskyddsmålning och dekorationsmålning. Men vi utför även tjänster som tapetsering, fönsterrenovering och golvläggning. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av lite bättre hantverk!