Dagspolitik.se Varje dag

Hotell Göteborg

Eurotourism har samarbetspartners över hela europa som ser till att du blir nöjd med planeringen av din resa. Att besöka Eurotourism borde vara en självklarhet innan du åker på semester eller bokar en konferens för företaget. Välkommen in!
hotell stockholm, hotell malmö

Hyr designmöbler via Fine Design

Ska du anordna ett event eller behöver designmöbler till homestyling? Behöver du kanske snygga möbler till en reklamproduktion? Fine Design Stockholm hyr ut loungemöbler, mässmöbler och designmöbler till olika sammanhang, men även rekvisita i form av vaser, belysning, väggdekor mm. Hos oss hittar du många möbelklassiker såsom stolen Louis Ghost. Eller varför inte hyra en vit Barcelonafåtölj? Bland våra designers hittar ni bland annat Philippe Starck, Johansson design, Iittala, Kartell, Eero Koivisto och Alexander Lervik. Skapa en stilren inredning på ditt event genom att hyra designmöbler och rekvisita från oss. Besök vårt showroom i Frihamnen eller besök vår hemsida!

Bästa hustillverkaren

Väljer du att bygga med Varbergshus så har du så kallad totalentreprenad. Detta innebär att du överlämnar allt som har med din nybyggnation att göra, åt oss. Från kontrakt till färdigt hus. I detta avtal ingår både byggsats och entreprenad. För att du som kund skall känna dig så trygg som möjligt arbetar vi aldrig med delad entreprenad med flera kontrakt. Varbergshus tar greppet och är med dig hela vägen!