Dagspolitik.se Varje dag

Tak

Ska du byta till ett nytt tak? Då har Icopal de bästa produkterna för dig. Vi hjälper dig att skydda dig mot radon. Kom in idag och kolla på vårt utbud av plåttak och plasttak. Vi har även Gröna tak som sticker ut i stadsmiljön. Vi har även pressenningar och carport. Med vårt tätskikt får du ett tag som kommer leva länge. Vi har även stegljudsisolering som dämpar ljudet i dina golv.

Renovering

På vår site, Brabyggare.se, hittar ni mängder av hantverkare specialiserade på det ni just söker hjälp för att bygga eller renovera. Inför en renovering eller tillbyggnad finns det även mycket att tänka på och därför har vi på vår sida samlat all information och blanketter kring vad som behövs kring en renovering tex.

Förvaringsskåp

Behöver era byggarbetare någonstans att förvara sina grejer? Köp ett nytt eller begagnat förvaringsskåp hos Gemo!

Nytt Tak | Byta Tak | Renovera Tak

Engman tak är specialister på all sorts taktäckning i Göteborg, Borås & Uddevalla. Våra montörer har gedigen utbildning och flerårig kunskap inom branschen. Vi renoverar tak och lägger nytt tak när det behövs. För oss är kundens behov det viktigaste likväl som god kvalitet på utförda arbeten, därför använder vi alltid takpapp av högsta kvalite. Vi ger också tätskicktsgarantier på våra arbeten. Kontakta oss för offert eller om du har frågor kring våra tjänster.