Dagspolitik.se Varje dag

Svensk Hyrdata AB

Behöver du hyra en laptop, eller hyra en plasma tv. Svensk Hyrdata hjälper dig. Hos oss kan du hyra dator för små ändamål eller hyra datorer för de stora evenemangen. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Vi är ett av Sveriges äldsta företag inom kortids datoruthyrning, du kan även hyra LCD-TV, projektor. Det är inte bara stationära datorer som du kan hyra av oss, du kan även hyra laptop, notebokk och mycket mer.

Kontorsväxter

Bellis Västmiljö är västsveriges ledande växtinredare. Vi tillhandahar gröna växter och växtuthyrning och växtskötsel. Vi hjälper företag att få bättre arbetsmiljö och trivsel med inredning av kontor och kontorslokaler. Vi har både konstväxter som gröna levande växter med tillhörande krukor och vattenspel. Genom att dekorera med kontorsväxter ökar trivseln och välmåendet bland personalen. Vi skapar en helhet där växternas höjd och form stämmer med övrig kontorsinredning och lokalens karaktär. Besök vår hemsida om du är intresserad av kontorsinredning med konstväxter, krukor, vattenspel, växtinredning, växtskötsel och växtuthyrning.
Konstväxter, Krukor, Växtinredning, Växtskötsel

Funktionella bärkassar med tryck från Papperskungen

Papperskungen levererar alla typer av kontorsmaterial till dig och ditt företag. Vi erbjuder även bärkassar med egna tryck på för att göra det mer personligt mellan dig och kund. Hitta allt du kan tänkas behöva hos oss. Kopieringspapper, pennor med tryck och mycket mer. Välkommen in!
Billiga och bra kassarullar, Wellådor med kvalitet hos Papperskungen, Köp kontorsmaterial enkelt och smidigt hos oss, Läckra pennor med tryck till bra pris

dokumenthantering och smarta skrivare

Modern dokumenthantering med Smart by OffiTech - OffiTech arbetar med lösningar för dokumenthantering. Vi har funnits sedan 1990 och bland våra kunder finns både små och stora företag fördelade på olika branscher. Vi introducerar smarta lösningar. Offitech erbjuder lösningar för dokumenthantering. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 25 år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.